White&Black

#28
Uni

WHITE&BLACK

Perfekt för intensiv kontorsanvändning

Gör ett uttalande som är allt annat än svart och vitt med textilplattkollektionen White&Black. Kombinera det mystiska svarta med den eleganta vita och ge varje traditionellt rum en modern och raffinerad look. Det svarta är sofistikerat och elegant, det vita rent och självlysande. En perfekt balans mellan de båda färgerna kommer att uppgradera utseendet på ditt rum på ett trendig och lyxigt sätt.

6 befintliga kollektioner av textilplattor - Black&, First Absolute, Metallic, Color& , On-line och Cambridge - har en svart och vit twist. Resultatet är en tidlös, modern kollektion. White&Black uppfyller alla högt ställda krav på moderna kontor och är därmed perfekt för intensiv kontorsanvändning.

modulyss® samtliga textilplattor är bedömda av:
 Sundahus miljödatabas →
samt rekommederade av
 →


TEXTILA GOLV

Vi har ett brett utbud av textila golv för offentlig miljö, öglade, skurna, microtuftade eller flatvävda textilplattor samt härliga heltäckningsmattor för hemmiljö!

FIRST LAGERPLATTOR


Vi har ett brett utbud av textila golv för alla ändamål. Ibland behövs en snabb leverans, då har vi alltid två olika lagerplattor att välja mellan. En öglad textilplatta - FIRST & en mikrotuftad - OPPOSITE. Båda finns i lager i fyra nyanser från ljusgrå till grafitsvart!

OPPOSITE LAGERPLATTOR


Mikrotuftad - OPPOSITE. OPPOSITE LAGERPLATTOR: art.nr 907, 983, 989, 991.

STOCKHOLM
e-post: info@ardbo.se
telefon: +46 8 531 880 50
fax: +46 8 531 736 85
Kumla Gårds väg 15
SE-145 63 Norsborg
 
GÖTEBORG
e-post: info.gbg@ardbo.se
telefon/fax: +46 31 87 50 80
Argongatan 10
SE-431 53 Mölndal

 
BOKA MÖTE SHOWROOM
Boka tid →
ÖPPETTIDER
  • måndag-torsdag: 7-16
  • fredag: 7-15
  • Lunchstängt 11.30-12.30
  •  
Beställ golvprov
Är du inte kund?
Nyhetsbrev
Registrera reklamation
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.