Microtuftad Opposite Lines
#40


Opposite Lines är en microtuftad textilplatta anpassad för högt slitage i de mest krävande kontorsmiljöer. Systerkollektionen Opposite innehåller elva enfärgade nyanser som du kan använda för din unika design.

Beställ prov

Opposite 847 & 817
OPPOSITE LINES 6x4 färger
OPPOSITE

Opposite Lines microtuftad

6x4 nyanser

Den microtuftade kollektionen Opposite Lines ger ett rent och modernt utseende. Textilplattan är framtagen för att tåla de mest krävande kontorsmiljöer. De lugna dämpade skandinaviska tonerna i ljusblått, svala grå i kombination med naturliga nyanser som brunt och beige skapar en behaglig känsla i varje rum. Opposite Lines installeras i schackmönster. Mixa & blanda din design med de enfärgade textilplattor från kollektion OPPOSITE . Opposite Lines finns i 6 nyanser, var och en i fyra varianter - A, B, C & D. Opposite Lines kan endast installeras i schackmönster och uppfyller alla krav för användning i offentlig miljö med högt slitage.

modulyss® samtliga textilplattor är bedömda av:
 Sundahus miljödatabas →
samt rekommederade av
 →


TEXTILA GOLV

Vi har ett brett utbud av textila golv för offentlig miljö, öglade, skurna, microtuftade eller flatvävda textilplattor samt härliga heltäckningsmattor för hemmiljö!

FIRST LAGERPLATTOR


Vi har ett brett utbud av textila golv för alla ändamål. Ibland behövs en snabb leverans, då har vi alltid två olika lagerplattor att välja mellan. En öglad textilplatta - FIRST & en mikrotuftad - OPPOSITE. Båda finns i lager i fyra nyanser från ljusgrå till grafitsvart!

OPPOSITE LAGERPLATTOR


Mikrotuftad - OPPOSITE. OPPOSITE LAGERPLATTOR: art.nr 907, 983, 989, 991.