First Stripes

#30

First Stripes

9 färger i linjärt mönster

First Stripes är en lågöglad textilplatta med ett texturerat linjärt mönster. Denna dynamiska kollektion textilplattor finns tillgänglig i 9 färgvariationer som ligger i tiden, ifrån neutralt grått, brunt och blått till slående rött. First Stripes erbjuder för sig själv eller i kombination med de 22 basfärgerna i First kollektionen oändliga designmöjligheter för ett trendigt golv. First Stripes uppfyller de stränga kraven i dagens kontor och är därför mycket lämplig för intensiv kontorsanvändning.

Lägg en extra dimension genom att kombinera First Stripes med First Lines, First, First Stripes, First Stripes Waves, First Stripes Blocks.

modulyss® samtliga textilplattor är bedömda av:
 Sundahus miljödatabas →
samt rekommederade av
 →


TEXTILA GOLV

Vi har ett brett utbud av textila golv för offentlig miljö, öglade, skurna, microtuftade eller flatvävda textilplattor samt härliga heltäckningsmattor för hemmiljö!

FIRST LAGERPLATTOR


Vi har ett brett utbud av textila golv för alla ändamål. Ibland behövs en snabb leverans, då har vi alltid två olika lagerplattor att välja mellan. En öglad textilplatta - FIRST & en mikrotuftad - OPPOSITE. Båda finns i lager i fyra nyanser från ljusgrå till grafitsvart!

OPPOSITE LAGERPLATTOR


Mikrotuftad - OPPOSITE. OPPOSITE LAGERPLATTOR: art.nr 907, 983, 989, 991.