Kollektion Sebastian Wrong


Sebastian Wrongs färgstarka och fantasifulla textilplattor ger dig frihet att utforma en unik golvdesign. Skapa intressanta 3D effekter i ditt nästa golvprojekt! Välj olika former på plattorna när du designar golvet!

Beställ prov
Sebastian Wrong former

Sebastian Wrong

18 nyanser med 6 olika former på plattorna

Den flatvävda kollektionen Sebastian Wrong finns i 18 klara färger Designkonceptet utvecklades från idén att använda en palett av färger i kombination med ett urval av geometriska former som skapar en 3D effekt på golvet.

Textilplattornas olika former laserskärs för exakt passform & i kombination med färgskalan ger det möjlighet att verkligen leka med färg, form och mönster! Se de olika formerna här till vänster och läs mer i broschyren!

Fletco® samtliga textilgolv är bedömda av:
 Sundahus miljödatabas →
 →


TEXTILA GOLV

Vi har ett brett utbud av textila golv för offentlig miljö, öglade, skurna, microtuftade eller flatvävda textilplattor samt härliga heltäckningsmattor för hemmiljö!

FIRST LAGERPLATTOR


Vi har ett brett utbud av textila golv för alla ändamål. Ibland behövs en snabb leverans, då har vi alltid två olika lagerplattor att välja mellan. En öglad textilplatta - FIRST & en mikrotuftad - OPPOSITE. Båda finns i lager i fyra nyanser från ljusgrå till grafitsvart!

OPPOSITE LAGERPLATTOR


Mikrotuftad - OPPOSITE. OPPOSITE LAGERPLATTOR: art.nr 907, 983, 989, 991.